Üzemcsarnok tetőszerkezete kapott lángra

2021-05-06 13:43:07

Lángra kapott egy négyezer négyzetméteres üzemcsarnok tetőszerkezete a Heves megyei Füzesabony Kerecsendi útján csütörtök délelőtt. A füzesabonyi, az egri, a mezőkövesdi hivatásos és mezőkövesdi önkéntes tűzoltók nyolc gépjárművel vonultak az esethez és több mint húsz tűzoltó a Heves megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral oltotta el a lángokat. Az utómunkálatok során nyolcvan négyzetméteren meg kellett bontani a tető lemezborítását azért, hogy a parázsló részeket véglegesen el tudják oltani. A beavatkozó állomány egy nagy teljesítményű ventilátorral átszellőztette a csarnokot. A tűz keletkezését követően az épületben dolgozó huszonegy ember segítség nélkül el tudta hagyni a csarnokot, senki nem sérült meg az eset során.