Nemzetközi Ifjúsági Tűzoltó Verseny – Svájcban

2018-11-29 12:31:42

2019. július 14–21. között zajlik a XXII. Nemzetközi Ifjúsági Tűzoltó Találkozó és Verseny, a svájci Martigny-ben.

A verseny – melynek helyszíne a városi stadion – során az indulóknak a tűzoltó akadálypályán, valamint a 400 méteres váltófutásban kell jeleskedniük. Hazánkat a IX. Országos Ifjúsági Tűzoltó Versenyen első helyezést elérő Pázmánd ÖTE lány és fiú csapata képviseli, részvételük összes költségét a Magyar Tűzoltó Szövetség viseli.

Alább közöljük a versennyel kapcsolatos fontosabb tudnivalókat – a teljes angol és német nyelvű kiírás (amely minden információt tartalmaz) a hír végi linkre kattintva tölthető le. (Fontos: eltérések esetén a német nyelvű dokumentum az irányadó!)

A résztvevők

A 10+1 fős (tíz tag és egy tartaléktag) csapatok mellett két fő kísérő lehet jelen; vegyes csapatok is indulhatnak, ugyanakkor külön kategória ennek kapcsán nem lesz.

Országonként legfeljebb 40 fő érkezését várják; a delegáció három csapatból, egy vezetőből, egy edzőből, egy gyúróból és egy tolmácsból állhat. (A csapatokkal kapcsolatos megkötés: nem lehet mindhárom csapat azonos összetételű, így tehát nem lehet 3 fiú-, vagy 3 lány-, vagy 3 vegyes csapat. )

Jelentkezés

Az előzetes jelentkezés határideje 2019. január 15., a jelentkezési határidő 2019. április 30.

A jelentkezési lap az alant látható linken tölthető le (az eredeti angol és német nyelvű kiírással együtt.)

A részvétel díja 201 EUR / fő (a találkozó teljes időtartamára).

A jelentkezéssel kapcsolatos elérhetőségek:

CTIF Nemzetközi Ifjúsági Bizottság

c/o Jörn-Hendrik Kuinke

Am Kirschgarten 22

D-15732 Schulzendorf

Fax: 0049 / 33762 22201

e-mail: kuinke@jugendfeuerwehr.de

A jelentkezési díj átutalásához szükséges adatok:

„CTIF2019“
IBAN: CH42 0079 0016 5820 1892 1
SWIFT/BIC: KBBECH22
Számlatulajdonos: Berner Kantonalbank AG
Bundesplatz 8
CH-3011 Bern

Bírói stábok

Országonként 3 bíró lehet jelen; számukra a jelentkezési határidő 2019. február 10. Kizárólag olyan bírók utazhatnak ki, akik 2018 októberében a linzi képzésen részt vettek.

Program

A programot a résztvevők a sikeres jelentkezés után megkapják, de a részletes, napokra lebontott programterv elérhető ide kattintva is (német nyelven). Az országok kiállítása Martigny piacterén kezdődik, 2019. július 20-án.

Egyéb információk az alábbi linken letölthető eredeti kiírásban; a szervezők közvetlen e-mail címe: ctif@swissfire.ch

XXII. Nemzetközi Ifjúsági Tűzoltó Találkozó és Verseny - dokumentumok