Elnökség

Mivel az elnökség mandátuma 2016. évben lejárt, a beszámoló közgyűlésen az elnökség tisztújítására is sor került. Az eddigi elnökség tagjai kerültek jelölésre, más jelöltek nem voltak. Az elnökség tagjai továbbra is vállalták tisztségeik betöltését, így a következő 5 éves ciklusidőre az alábbi személyek kerültek megválasztásra:

• Gulácsi Lajos nyá. tű. alezredes, igazságügyi tűzvédelmi szakértő, elnök
  • Alföldi Attila - Miskolc Megyei Jogú Város közbiztonsági referense, titkár
  • Vargáné Daruka Csilla AD-VESZ Kft. Miskolc főkönyvelője, gazdasági vezető
  • Gulyás János Borsodbóta község polgármestere, önkormányzati tűzoltóságok és tűzoltó egyesületek tagozatának elnöke
  • Csavajda István nyá. tű. alezredes, hivatásos és nyugállományú tűzoltók tagozatának elnöke
  • Muzsnay Lajos Robert Bosch Kft. Miskolci telephelyek tűzvédelmi megbízottja, polgári tűzvédelmi szervezetek és létesítményi tűzoltóságok tagozatának elnöke
  • Babina József FER Tűzoltóság Kft. tűzoltási-és mentési főelőadója, ifjúsági-és sport tűzoltó tagozat elnöke
  • Kovács Sándor nyá. tű. alezredes, az önkéntes mentőszervezetek tagozatának elnöke
  • Felügyelő Bizottság elnöke Stefán Mihályné Pajzs „94” Kft. Sajóbábony ügyvezető igazgatója
  • Felügyelő Bizottság tagjai: Dr. Mezzősy Tamás Baráthegyi Kutyakiképző Alapítvány elnök, Dorony Attila tűz-és munkabiztonsági szakértő, Nagyházi Tamás FER Tűzoltóság Kft. létesítményi tűzoltó, Zsóry András Sátoraljaújhelyi Continentál Dohányipari Zrt. tűzvédelmi vezető.